Lokacionet

Prime Group

Kontakti

+383 44 179 615

TIPI 14 Standard

KATI K5-7, K12-16 – A
KATI K5-7, K12-16 – B
OPSIONALE
KATI K8-11 – A
KATI K17-22 – B

Parametrat

KORIDORI

16.49 m2

KUZHINA DHE RYEZARI

14.24 m2

DHOMA E FJETJES 2

11.57 m2

BANJO

4.33 m2

UTILITI

2.12 m²

QENDRIMI DITOR

27.14 m2

DHOMA E FJETJES 1

15.01 m2

DHOMA E FJETJES 3

11.37 m2

BANJO

3.85 m2

LOGJA

3.97 m²

Kërkesë për ofertë