Lokacionet

Prime Group

Kontakti

+383 44 179 615

APARTAMENT STANDARD DUPLEX PENTHOUSE

Prime Residence 2

Rr. Ukshin Hoti, Larkishtë

Prime Residence 3

Rr. Ukshin Hoti, Larkishtë

Prime City 01, 02, 03

Str. Behar Begolli, Veternik

Prime City 04

Str. Behar Begolli, Veternik

Prime City 05

Str. Behar Begolli, Veternik​

Prime City 06

Str. Behar Begolli, Veternik

Prime City 07

Str. Behar Begolli, Veternik

Prime Residence 04

Prishtina e Re zeona qender
Rr. Nekibe Kelmendi

Parametra teknik të fizikës ndërtimore Prime Residence 2

Menaxhimi i Ndërtimit

Menaxhimi i projekteve të ndërtimit kërkon njohuri moderne, si dhe një kuptim të projektimit dhe procesit të ndërtimit.

Apartamentet

Të gjitha banesat janë të organizuara në menyr të ve

Hapsira e kompleksit

35,000 m² banim e afarizem, si dhe rreth 14,000 m² garazha dhe depo

Murët Ndarëse

Muret ndarëse brenda njësisë banesore janë me bllok të arxhilës me trashësi 12cm.Rw=47dB

Dyshemeja e Lokaleve

Dyshemeja e lokaleve afariste është me pllaka gres me dimensione minimale 60x60cm

Dritaret në Kompleks

Dritaret në tërë kompleksin janë pa parapet. Dritaret janë nga profilet PVC

Ashënsoret në Kompleks

Ashensorët janë me dimensione nominale të kabinës 210 x 120 [cm] dhe me shpejtësi prej 2.0m/s

Roleta në Kompleks

Të gjitha dritaret e banimit duhet të kenë roleta (ngjyra e zezë)

Dyshemeja e Oborrit

Dyshemeja e oborrit është me pllaka gres dhe alldërm, e dimenzionuar për garkesë aksiale 10 kN

Fasada e Ndertesës

Fasada e ndërtesës (pjesa solide) është e izoluar me lesh guri me trashësi 100 mm mbuluar me pllaka procelani.

Gjëlbrimi Publik

Shiritat e rrugës kanë gjelbrim të lartë deri në 9 m (drunjë gjethërënës) me trung të pastër prej min. 2m

Gjëlbrimi Publik

Gjelbrimi në hapësirat publike (dekorativ dhe izolues).

Kërkesë për ofertë