Lokacionet

Prime Group

Kontakti

+383 44 179 615

RRETH NESH

RRETH PRIME GROUP CONSTRUCTION

Prime Group Construction vepron si kompani e konsoliduar me një përvojë të bujshme në ndërtim. Projekti i radhës (me rreth 35,000 m² banim e afarizem, si dhe rreth 14,000 m² garazha dhe depo) që po realizohet në lagjjen Lakrishtë - Prishtinë, e qe përshkruhet poashtu në katalogun të cilin e keni sot në duart tuaja.

PARTNER & DERVISHOLLI ING
FORTESA home
HORIZONS GROUP Sh.P.K

MISIONI

Misioni ynë është që përmes përvojës dhe inspirimit që marrim nga klientët tanë, të ofrojmë më të mirën, duke krijuar ambiente unike të banimit, të ndërtuara sipas standardeve më të larta të cilat reflektojne nevojat e tyre

English

ABOUT PRIME GROUP CONSTRUCTION

Prime Group Construction is a well consolidated company with a substantial experience in the field of construction. A consecutive development (approx. 35,000 m² of residential and retail space, and 14,000 m² of garages and storages) which is being built in Lakrishtë - Prishtinë, is also briefly described in this catalogue.

PARTNER & DERVISHOLLI ING
FORTESA home
HORIZONS GROUP L.L.C

MISSION

​Through experience and inspiration from our clients, our goal is to fulfill their needs and offer them uncompromised living solutions of highest quality and comfort, implementing the highest standards in the industry.

Kërkesë për ofertë