Lokacionet

Prime Group

Kontakti

+383 44 179 615

TIPI 15 Standard

KATI K5-7, K12-16
OPSIONALE
KATI K8-11

Parametrat

KORIDORI

13.99 m2

KUZHINA DHE RYEZARI

14.42 m2

DHOMA E FJETJES 2

12.47 m2

BANJO

5.23 m2

LOGJA

3.98 m2

QENDRIMI DITOR

26.77 m2

DHOMA E FJETJES 1

14.63 m2

DHOMA E FJETJES 3

12.27 m2

WC

3.20 m2

LOGJA

3.93 m2

Kërkesë për ofertë