Lokacionet

Prime Group

Kontakti

+383 44 179 615

TIPI 12 Standard

KATI K5-7, K14-22

Parametrat

KORIDORI

15.59 m2

KUZHINA DHE RYEZARI

10.79 m2

DHOMA E FJETJES 2

11.60 m2

BANIO

4.33

UTILITI

2.12 m2

QENDRIMI DITOR

30.04 m2

DHOMA E FJETJES 1

15.05 m2

DHOMA E FJETJES 3

11.42 m2

BANJO

3.88

TERASA

5.18 m2

Kërkesë për ofertë