Lokacionet

Prime Group

Kontakti

+383 44 179 615

TIPI 13 Standard

KATI K5-11, K13-15

Parametrat

KORIDORI

14.13 m²

KUZHINA DHE RYEZARI

10.97

DHOMA E FJETJES 2

12.50

BANJO

5.23

UTILITI

2.90

QENDRIMI DITOR

29.06

DHOMA E FJETJES 1

15.65

DHOMA E FJETJES 3

12.32

BANJO

3.88

TERASA

5.18

9

Kërkesë për ofertë