Lokacionet

Prime Group

Kontakti

+383 44 179 615

TIPI 9 Standard

KATI K2
OPSIONALE
KATI K8 -11

Parametrat

KORIDORI

20.79 m2

KUZHINA DHE RYEZARI

14.18 m2

DHOMA E FJETJES 2

11.07 m2

BANJO

4.13 m2

UTILITI

1.65 m2

TERASA

3.97 m2

QENDRIMI DITOR

24.82 m2

DHOMA E FJETJES 1

11.14 m2

DHOMA E FJETJES 3

11.63 m2

WC

2.58 m2

DEPO

1.74 m2

Kërkesë për ofertë