Lokacionet

Prime Group

Kontakti

+383 44 179 615

TIPI 10 Standard

KATI K2
OPSIONALE KATI K8 -11

Parametrat

KORIDORI

15.43 m2

KUZHINA DHE RYEZARI

14.42 m2

DHOMA E FJETJES 2

12.27 m2

DHOMA E FJETJES 4

BANJO

BANJO

4.94 m²

LOGJA

3.98 m²

QENDRIMI DITOR

23.10 m2

DHOMA E FJETJES 1

12.47 m2

DHOMA E FJETJES 3

17.06 m2

BANJO

3.90 m²

UTILITI

2.16 m²

Kërkesë për ofertë