Lokacionet

Prime Group

Kontakti

+383 44 179 615

TIPI 16 Standard

KATI K5-22

Parametrat

KORIDORI

15.59 m2

KUZHINA DHE RYEZARI

14.24 m2

DHOMA E FJETJES 2

11.46 m2

BANJO

4.33 m²

UTILITI

2.12 m²

QENDRIMI DITOR

27.14 m2

DHOMA E FJETJES 1

15.01 m2

DHOMA E FJETJES 3

11.54 m2

BANJO

2.88 m²

LOGJA

3.97 m²

Kërkesë për ofertë