Lokacionet

Prime Group

Kontakti

+383 44 179 615

TIPI 11 Standard

KATI K17-22
OPSIONALE
KATI K8-11, K17-22 A
KATI K8-11, K17-22 B

Parametrat

KORIDORI

3.44 m2

QENDRIMI DITOR

16.34 m2

BANJO

3.57 m2

KUZHINA DHE TRYEZARIA

4.50 m2

DHOMA E FJETJES 1

9.87 m2

LOGJA

3.93 m2

Kërkesë për ofertë