Lokacionet

Prime Group

Kontakti

+383 44 179 615

Kati II

Tipi 3 DUPLEX

KATI K17 – 22

Parametrat

KORIDORI

9.41 m²

KUZHINA

18.36 m²

TERASA

11.89 m²

QENDRIMI DITOR DHE TRYEZARIA

46.10 m²

WC

2.92 m²

Parametrat

KORIDORI

6.43 m²

DHOMA E FJETJES

13.97 m²

BANJO

5.78 m²

DHOMA E FJETJES

26.60 m²

DHOMA E FJETJES

16.17 m²

BANJO

4.02 m²

Kërkesë për ofertë