Lokacionet

Prime Group

Kontakti

+383 44 179 615

TIPI 1 Standard

OPSIONALE KATI K8 -11

Parametrat

KORIDORI

16.29 m²

KUZHINA DHE RYEZARI

11.24 m²

DHOMA E FJETJES 2

12.39 m²

DHOMA E FJETJES 4

16.95 m²

BANJO

3.90 m²

TERASA

5.62 m²

QENDRIMI DITOR

28.79 m²

DHOMA E FJETJES 1

14.63 m²

DHOMA E FJETJES 3

12.21 m²

BANJO

4.95 m²

UTILITI

2.16 m²

LOGJA

3.98 m²

Kërkesë për ofertë