Lokacionet

Prime Group

Kontakti

+383 44 179 615

TIPI 8 Standard

KATI K2
OPSIONALE
KATI K8 -11

Parametrat

KORIDORI

15.43 m2

KUZHINA DHE RYEZARI

11.24 m2

DHOMA E FJETJES 2

12.21 m2

DHOMA E FJETJES 4

16.95 m2

BANJO

4.95 m²

QENDRIMI DITOR

24.64 m2

DHOMA E FJETJES 1

12.39 m2

DHOMA E FJETJES 3

12.21 m2

BANJO

2.16 m²

TERASA

5.62 m²

Kërkesë për ofertë