Lokacionet

Prime Group

Kontakti

+383 44 179 615

TIPI 6 Standard

OPSIONALE KATI K8 -11

Parametrat

KORIDORI

13.12 m2

KUZHINA DHE RYEZARI

14.42 m2

DHOMA E FJETJES 2

12.15 m2

WC

3.20 m2

QENDRIMI DITOR

22.49 m2

DHOMA E FJETJES 1

12.47 m2

BANJO

5.23 m2

LOGJA

3.98 m2

Kërkesë për ofertë