Lokacionet

Prime Group

Kontakti

+383 44 179 615

TIPI 5 Standard

KATI K17-22
OPSIONALE KATI K8 -11

Parametrat

KORIDORI

12.93 m2

KUZHINA DHE RYEZARI

11.24 m2

DHOMA E FJETJES 2

12.15 m2

WC

3.20 m2

QENDRIMI DITOR

24.55 m2

DHOMA E FJETJES 1

12.33 m2

BANJO

5.23 m2

TERASA

5.62 m2

Kërkesë për ofertë