Lokacionet

Prime Group

Kontakti

+383 44 179 615

TIPI 4 Standard

KATI K2
OPSIONALE
KATI K17 – 22

Parametrat

KORIDORI

16.49 m2

KUZHINA DHE RYEZARI

14.24 m2

DHOMA E FJETJES 2

11.46 m2

BANJO

4.33 m2

UTILITI

2.12 m2

LOGJA

3.98 m2

QENDRIMI DITOR

29.47 m2

DHOMA E FJETJES 1

30.89 m2

DHOMA E FJETJES 3

11.56 m2

BANJO

4.01 m2

LOGJA

3.97 m2

Kërkesë për ofertë