Lokacionet

Prime Group

Kontakti

+383 44 179 615

TIPI 3 Standard

KATI K2
OPSIONALE KATI K17 – 22

Parametrat

KORIDORI

16.29 m²

KUZHINA DHE RYEZARI

14.42 m²

DHOMA E FJETJES 2

12.64 m²

DHOMA E FJETJES 4

17.28 m²

BANJO

3.90 m²

LOGJA

3.98 m²

QENDRIMI DITOR

26.77 m²

DHOMA E FJETJES 1

14.63 m²

DHOMA E FJETJES 3

12.60 m²

BANJO

4.94 m²

UTILITI

2.16 m²

LOGJA

3.93 m²

Kërkesë për ofertë