Lokacionet

Prime Group

Kontakti

+383 44 179 615

Kati II

Tipi 2 DUPLEX

KATI K8-9, K10-11

Parametrat

QËNDRIM DITOR DHE TRYEZARI

56.52 m²

WC

2.72 m²

KUZHINA

20.52 m²

TERASA

12.38 m²

Parametrat

KORIDORI

20.02 m²

DHOMA E FJETJES

16.56 m²

BANJO

3.70 m²

DHOMA E FJETJES

30.33 m²

DHOMA E FJETJES

19.09 m²

BANJO E DHOMES

12.35 m²

Kërkesë për ofertë