Lokacionet

Prime Group

Kontakti

+383 44 179 615

TIPI 2 Standard

OPSIONALE KATI K8 -11

Parametrat

KORIDORI

20.79 m²

KUZHINA DHE RYEZARI

14.18 m²

DHOMA E FJETJES 2

11.14 m²

DHOMA E FJETJES 4

11.63 m²

UTILITI

1.65 m²

DEPO

1.74 m²

LOGJA

3.97 m²

QENDRIMI DITOR

27.13 m²

DHOMA E FJETJES 1

15.01 m²

DHOMA E FJETJES 3

11.07 m²

BANJO

4.13 m²

WC

2.58 m²

BANJO

3.85 m²

Kërkesë për ofertë