Lokacionet

Prime Group

Kontakti

+383 44 179 615

TIPI 18 Standard

KATI K5-7, K14-22

Parametrat

KORIDORI

13.65 m²

KUZHINA DHE RYEZARI

11.17 m²

DHOMA E FJETJES 2

12.64 m²

BANJO

5.23 m²

UTILITI

2.90 m²

QENDRIMI DITOR

28.56 m²

DHOMA E FJETJES 1

16.13 m²

DHOMA E FJETJES 3

12.32 m²

BANJO

3.88 m²

TERASA

5.62 m²

Kërkesë për ofertë