Lokacionet

Prime Group

Kontakti

+383 44 179 615

TIPI 17 Standard

KATI K5-7, K14-16

Parametrat

KORIDORI

14.13 m²

KUZHINA DHE RYEZARI

10.97 m²

DHOMA E FJETJES 2

12.50 m²

BANJO

5.23 m²

TERSA

5.62 m²

QENDRIMI DITOR

29.06 m²

DHOMA E FJETJES 1

15.65 m²

DHOMA E FJETJES 3

12.32 m²

BANJO

3.88 m²

LOGJA

3.98 m²

Kërkesë për ofertë