Lokacionet

Prime Group

Kontakti

+383 44 179 615

Kati II

Tipi 1 DUPLEX

KATI K17-22

Parametrat

KORIDORI

10.13 m²

KUZHINA

15.03 m²

TERASA

11.90 m²

QENDRIMI DITOR DHE TRYEZARIA

51.26 m²

WC

2.81 m²

Parametrat

KORIDORI

6.18 m²

DHOMA E FJETJES

14.05 m²

BANJO

7.50 m²

DHOMA E FJETJES

18.30 m²

DHOMA E FJETJES

2.81 m²

BANJO

7.49 m²

Kërkesë për ofertë