Lokacionet

Prime Group

Kontakti

+383 44 179 615

Kati II

Penthouse 3 DUPLEX

KATI K23-24

Parametrat

QENDRIMI DITOR

45.37 m²

KUZHINA

20.96 m²

TERASA

78.06 m²

LOGJA

5.18 m²

TRYEZARIA DHE KËNDI PER QENDRIM

67.14 m²

WC

2.58 m²

DEPO E OBORRIT

23.36 m²

Parametrat

KORIDORI

16.76 m²

BANJO E DHOME 2

25.53 m²

DHOMA E FJETJES 4

14.07 m²

GARDEROBA E DHOMES 1

13.53 m²

BANJO E DHOMES 2A

7.05 m²

LOGJA

5.18 m²

DHOMA E FJETJES 1

43.78 m²

DHOMA E FJETJES 3

22.76 m²

UTILITI

5.96 m²

BANJO

4.72 m²

BANJO E DHOMES 2A​

6.28 m²

Kërkesë për ofertë