Lokacionet

Prime Group

Kontakti

+383 44 179 615

Kati II

Penthouse 2 DUPLEX

KATI K23 – 24

Parametrat

QENDRIM DITOR​

55.89 m²

KUZHINA

24.00 m²

TERASA

75.65 m²

LOGJA

3.98 m²

TRYEZARIA DHE KËNDI PËR QENDRIM

61.62 m²

WC

2.58 m²

DEPO E OBORRIT

19.50 m²

Parametrat

KORIDORI

26.66 m²

DHOMA E FJETJES 2

21.79 m²

DHOMA E FJETJES 4

28.98 m²

GARDEROBA E DHOMES 1

11.89 m²

BANJO E DHOMES 2

6.70 m²

BANJO E DHOMES 4

6.28 m²

DHOMA E FJETJES 1

39.37 m²

DHOMA E FJETJES 13

15.49 m²

UTILITI

4.64 m²

BANJO E DHOMES 1

6.56 m²

BANJO E DHOMES 3

4.16 m²

LOGJA

3.96 m²

Kërkesë për ofertë